Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Onderhoudsbeurten

Onderhoud Steenbergen

Om optimaal plezier van je fiets te beleven is goed onderhoud essentieel. Goed onderhoud verlengt de levensduur van je fiets en de onderdelen aanzienlijk. Want een fiets is een gebruiksartikel en daardoor (helaas) onderhevig aan slijtage. Door een fiets goed te onderhouden voor kom je dit en zorg je er voor dat je meer en langer van je fiets kan genieten.

Steenbergen Fietsen biedt daarom drie soorten onderhoudsbeurten aan. Goud, Zilver en Brons. Bij elke beurt krijgt je fiets een gratis APK. Op basis daarvan adviseren we je wat er aan je fiets moet gebeuren en krijg je een prijsopgave.

  • Bij Brons controleren we de remmen en stellen we deze goed af. Ook controleren we de versnellingen en ketting en stellen we deze af. Tenslotte controleren we de verlichting en wanneer deze het niet doet repareren we dat.. Zo zijn alle essentiële zaken op orde en weet je dat je veilig op pad kunt. Dit onderhoudspakket kost €29,-
  • Zilver is uitgebreider. We doen het zelfde als bij brons, maar we controleren ook alle bouten en moeren om lostrillen te voorkomen. Ook controleren we het balhoofd en stellen deze goed af. Daarnaast spannen we de spaken na om eventuele slagen in het wiel te corrigeren. De versnelling wordt schoongemaakt en bij e-bikes doen we een software-update als dat mogelijk is. Voor e-bikes kost deze onderhoudsbeurt €69,- en voor overige fietsen €49,-.
  • Goud is het meest uitgebreide pakket dat we aanbieden. De fiets wordt helemaal schoongemaakt, gepoetst en als dat nodig is worden de kabels en de stuurbekleding vervangen. Indien nodig ontluchten en spoelen we het remsysteem. Balhoofdlagers, trapaslagers en wiellagers worden schoongemaakt en vervangen als dat nodig is. Voor e-bikes en derailleurfietsen kost deze beurt €129,- en voor stadsfietsen €99,-

We begrijpen dat het voor je misschien lastig is om in te schatten wat je fiets nodig heeft aan onderhoud. Daarom nodigen we je van harte uit om langs te komen in onze winkel, zodat we naar de fiets kunnen kijken en je goed kunnen adviseren.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen